HANDELSBETINGELSER

Bestilling og betaling
Mamalux.dk modtager betaling med VISA-Dankort, Maestro, Mastercard, Mobilepay og Viabill. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.
 
Når du handler på mamalux.dk er dine informationer sikre. Vi kommer ikke til, at se dine kreditkortoplysninger, da alle transaktioner foregår gennem QuickPay, som er et tredjeparts betalingssystem.
 

Mamalux.dk er åben 24 timer i døgnet, og du kan derfor altid handle. For at handle på Mamalux.dk skal du være fyldt 18 år og i besiddelse af gyldigt betalingskort, som vi accepterer. Hvis du endnu ikke er fyldt 18 år, kan du dog alligevel købe varer, hvis du har indhentet din værges accept eller i øvrigt har juridisk ret til at indgå købet.

 

Ekstra betalinger for fragt vil først blive udregnet inden du er klar til, at betale. Når du skal handle, vælger du de varer, du vil købe, og lægger dem i indkøbskurven. Hvis du har en rabatkode, kan du skrive den i feltet rabatkode i din kurv. OBS: Betaling med rabatkoder gælder aldrig, på i forvejen nedsatte varer.  Når du er klar til at bestille, trykker du på "Fortsæt til forsendelsesmetode”, hvor du vælger hvilken levering du ønsker. Klik herefter "Fortsæt til betalingsmetode" og tryk på "Fuldfør ordren". Herefter omdirigeres transaktionen til Quick Pay. Her indtaster du dine kontooplysninger. Efter betalingen går din ordre videre til Mamalux.dk.

 

Når du har bestilt en vare hos os, modtager du en kvittering for vores modtagelse af din bestilling pr. mail.Vi sender også en kvittering med på dit køb, i pakken. Beløbet hæves først, når ordren forlader vores varelager. Der tages ingen gebyrer ved betaling på mamalux.dk for ordrer, som er bestilt til Danmark. Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser, og vi gør opmærksom på, at priserne kan skifte uden varsel. Bemærk, at der kan komme told og afgifter, når din ordre skal leveres i udlandet. Udgifterne skal du selv betale for. Toldreglerne varierer meget fra land til land, så kontakt dine lokale toldmyndigheder, hvis du er i tvivl.

 

Annullering af gennemførte orde
Vi forbeholder os retten til, at annullere en gennemført ordre i tilfælde af svindel eller fejl i eksempelvis prissætning. Sker dette, vil den aktuelle kunde få besked herom på sin oplyste e-mail.

 

Levering
Mamalux.dk leverer inden for 1 - 3 hverdage. Ordrer vi modtager i weekenden og på helligdage sendes altid førstkommende hverdag.
Du vælger selv hvordan vi skal levere din pakke. Vi sender pakker med både DAO og PostNord ud fra nedenstående valgmuligheder:

DAO (Pakkeshop) fra 33,00 kr
DAO (Hjemmelevering) fra 36,00 kr

PostNord (Pakkeshop) fra 34,00 kr.
PostNord (Hjemmeadresse) fra 48,00 kr


Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet/ydelsen.


Ved returnering rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

MAMALUX
FUNDER BYGADE 2A
8600 SILKEBORG
TLF.: 28691634 / 50942336

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav. Varer sendt til pakkeshop modtages ikke. 
  

Fortrydelsesret , bytteregler og retunering
Der gives 30 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 30 dage efter returnere forsendelsen.
 

Dette skal du gøre i forbindelse med fortrydelse af dit køb:

1. Send os en mail til info@mamalux. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

2. Ved fortrydelse af købet bedes du udfylde den standard returseddel som medfulgte i din pakke og sende den med varen/varerne retur. Standard retursedlen kan også printes ud her. Derudover vedhæftes kvitteringen på den købte vare/varer.

Hvis du vil bytte en vare eller hvis du fortryder et køb, skal de pågældende varer tilbageleveres til:
Mamalux.dk
Funder Bygade 2a
8600 Silkeborg

Returneringsomkostninger skal du selv afholde. 

 

HUSK at få en kvittering for indlevering af pakken.

Ved tilbagelevering skal du selv sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering og evt. track and trace nummer. Du kan også fortryde købet, ved at nægte at modtage varen. Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. Beløbet bliver overført til det kort, du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

BEMÆRK : Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt efter, du har givet besked om fortrydelse, og du skal sende dem retur senest 14 dage efter, du har fortrudt.

Når du fortryder skal du selv betale udgifterne ved tilbagelevering og du bærer selv ansvaret for, at pakken dukker forsvarligt og ubeskadiget op hos mamalux.dk.

BEMÆRK : Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav. Varer sendt til pakkeshop modtages ikke.  

 

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for, at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Derudover må mærkat labelen ikke være aftaget hverken helt eller delvist, eller være beskadiget. 

 

Tilbagebetaling  
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet, kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Mamalux fastsætter værdiforringelsen. Derudover gives købsbeløbet ikke tlbage, hvis mærkat label er aftaget helt eller delvist, eller er beskadiget. 
 
For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Når vi modtager varen, tjekker vi den efter. Hvis den er som den skal være, ubeskadiget og ubrugt, vil du få tilbagebetalt det beløb, som du har indbetalt til os. Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte med.
Har du f.eks. betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, som du brugte ved købet. 

 

Persondatapolitik
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for, at kunne levere varen til dig.  

Personoplysningerne registreres hos mamalux.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Den dataansvarlige hos mamalux.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret og vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@mamalux.dk.  


Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
 
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk
 
Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
 
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@mamlux.dk
Trustpilot