OM OS

Vi er to søstre, som driver webshoppen MAMALUX.

Vi oplevede begge igennem vores graviditeter, at vi havde svært ved, at finde lækkert ventetøj og ammetøj. Derudover syntes vi, at der manglede en hjemmeside med kun det, så det var mor der kom i fokus. De fleste hjemmesider med lignende tøj idag, har også ting til baby, hvilket er fint, men hvem kender ikke alt for godt det, at man skulle have købt noget til sig selv, men ender med, at købe noget til barnet i stedet? Derfor valgte vi, at man hos os, kun skulle kunne bruge penge på sig selv, for hvem fortjener i virkeligheden noget mere end mor?

Derfor satte vi os ned og designede denne webshop, som vi mener, har det hele til modebevidste kvinder, som gerne vil se godt ud, også når de er gravide og ammer. 

Derudover ønskede vi, at kunne give kunden, den bedste oplevelse fra start til slut. Dette ville vi gøre ved, at lave siden simpel, stilfuld og indbydende. Simpel ved, at den skulle være overskuelig og nem, at surfe rundt på. Stilfuld ved, at holde den i enkle farver og elementer. Indbydende ved, at have nogle af de lækreste mærker på markedet.

 

Vi håber i synes om siden og vi glæder os til, at give jer en god oplevelse! 

 

De bedste hilsner fra

Kathrine Arent Pasalic og Malene Arent Andreassen

 

 

Trustpilot